browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Verblijf in Mercy Home

Posted by on 28/02/2012

(uit het dagboek van Inge)

17 januari
Vandaag heb ik de eerste lesdag meegemaakt, en het was superleuk. We hebben de kinderen met spelletjes, liedjes e.d. geleerd hoe ze hun gevoelens in het Engels kunnen uitdrukken. Nu kunnen de meeste kinderen zeggen: I’m happy, sad, tired, hungry, full, thirsty, confused, angry, exited. Ook hebben we nog geoefend met rekenen. Ik heb nog niet echt veel lesgegeven, maar meer gekeken hoe alles in zijn werk ging en hier en daar geholpen.

9 februari
Het lesgeven gaat steeds beter. Tijdens rekenen heb ik geen makkelijke groep, de beginners. Het zijn erg jonge kinderen die bijna geen concentratie hebben, laat staan een stimulans. Aan mij de taak om ze in het Engels wat rekenvaardigheden te laten ontwikkelen. Het gaat steeds beter: ze tellen al tot honderd in het Engels!

16 maart
De kinderen maken het goed. Kidest, Tista, en Hewan hebben hun mooie krullen ingeruild voor een kaal  koppie, maar het staat ze goed. Deze week draag ik mijn rekenklasje langzaam over aan de nieuwe vrijwilliger. De laatste 2 maanden zijn ze er erg op vooruit gegaan. Het wordt moeilijk om alle kids hier achter te laten. Hopelijk kan ik ze opzoeken in mijn volgende trip naar Ethiopië…

mercy_inge

Donaties
Een onvergetelijke ervaring waaraan Inge graag in ondersteunende zin een vervolg wil geven. En Stichting Dèhna gaat haar daarbij helpen! Donaties die Dèhna hiervoor gaat werven zullen besteed worden aan de algemene middelen (onderdak, eten en drinken, schoolmateriaal…) van Mercy Ministry Happy Children’s Home.

Comments are closed.